- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Az ajándékot azért illend?en átveszi és meg is köszöni, viszont nem igazán látszik, hogy örülne neki. Afféle formalitásnak veszi. Egy igazi macska át sem venné, Azumi viszont csak sámán.
-"Nem, nem ahhoz van köze. Azt hittem tudod, hogy kihez és mihez van köze, ha már te is benne vagy."
-"Nem is tudom, ki kotorászott az Inside View táján. Azután pedig ki kapcsolt engem össze a TerraFirst! szervezettel. De ha tényleg nem tudod akkor Lexi. Semmi közöm az egészhez, azon kívül, hogy Derezz-zel én tartottam a kapcsolatot, ? meg kétszer átvágta a terroristákat, mert meg volt szorulva. Hogy ebb?l aztán hogy okoskodtátok ki, hogy Derezz veszélyes terrorista én meg a segédje, azt nem tudom."
-"Sért?, vagy nem, egy ideje leálltak, amióta foglalt vagyok azóta meg végképp. Mostmár csak kett?töknek kellene megbirkózni ezzel, de nektek meg ugye senki nem mer marhaságokat mondani."
-"Persze hogy nem turkálok. Ahhoz hogy valaki fejéb?l kilásd egy pillanatra is a gondolatokat, tudod te hogy mennyire rá kell hangolódni? Tudod hogy az milyen érzés? F?leg ha valaki olyannal csinálod, akinek a módszereit, a gondolkodását ki sem tudod állni. Ahhoz viszont hogy megértsd azt amit gondol és kilásd bel?le a dolgokat úgy kell gondolkodnod egy pillanatra, mint ?. A varázslat csak a vetületet biztosítja, amit fölhasználhatsz és szerintem megóv attól, hogy darabokat magadba másolj, vagy mondjuk megváltozz, maradandóan károsodj. Meg egyébként is, mindenkinek szüksége van valamire ami magán és szent. Még egy börtönben vagy koncentrációs táborban is vannak ilyen talpalatnyi területek, de ahogy vannak kívül, úgy vannak belül is az ember elméjében." [Itt a ? KOKORO szót használta, ami szívet de elmét is jelent. Bár nem tudja, de ezzel megvilágosította, hogy miért is a szívet célozza, miért is ott ver tanyát egy bizonyos egykor ember, egy fekete mágus aki talán még az ?slakosok sámáni rituáléiból indult ki. Gyakorlatilag szellemet csinált magából és bizony nekik is kellenek világi fogódzók, csak nekik asztrális is elég ahhoz hogy kapaszkodót találjanak a világban, míg az anyag szülöttének bizony anyag kell. A szív az a vallási értelemben véve fétis, egy tárgy amit átlényegít egy szellem.]
-"Ezt a technológiát nem lett volna szabad a világra szabadítani... A Renrakuval és a Lone Starral viszopnt nem kívánok harcolni, egyedül legalábbis nem, f?leg úgy nem, hogy itt van a fejem fölött Damoklész kardja. Minden esetre az eljegyzés is csapda szerintem. Ugyanúgy be van zárva Azumi csak más szín? a ketrec és mellé még ott van az eredeti is."
-"Ne haragudj, de nem hiszem, hogy igényt tartok a védelmedre addig, amíg Lexi melletted van. Ezek után nem hiszem, hogy jól ki tudnánk jönni vele, ellenségeskedésre pedig egyikünknek sincs semmi szüksége."
-"A fiatal macska ha jól tudom nem csak barátságos, de képtelen a félelemre. Szerintem az az aspektus az örök optimistákra jellemz?, vagy azokra akik sosem n?nek föl. Tehát nem rám."
-"Ne nekem köszönd, csak épp kapóra jött egy ismer?s, aki egy kicsit jobban el van merülve a szellemvilágban, mint én. Egyébként meg kezdett elegem lenni bel?lük. Túlzásba vittek valamit ami alapból is hülyeség volt, akkor ne panaszkodjanak, ha túlzással fognak szembekerülni."
-"Lévén se én, se az ismer?söm nem sugároztunk be semmit, f?leg nem szándékosan, így maximum csak gondatlanság lehet, engem pedig b?nrészesként tudsz lecsukatni. Az igazi b?nös az az amit te elektromágneses szellemnek hívsz, de hogy mi volt az, azt nem tudom. Annyit viszont tudok, hogy az már nincs itt, hacsak vissza nem idézte magának a gazdája. Mondjuk az se volna túl meglep?, ha tényleg az elektromágnesesség szellemei volnának. Némelyik elborultabb otaku például a maga Mély Rezonanciájával akár az is lehet hogy metasíkot épített a Mátrix alapján. Ennyi er?vel akár egy tudós vagy fizikus is megtehette ezt, f?leg ha az elektromágnesességet és a gravitációt próbálja összedolgozni. Ha ez alapján nézem akkor Gilman a "gravitáció szellemét" idézte meg, ez meg az "elektromágnesesség szelleme" volt."
-"Nem tudom hová valósi a te kapcsolatod, de ha ide valósi, akkor abból kellene kiindulnia, hogy már az indiánok is mérgez? f?zeteket ittak, hogy átlépjenek a szellemek világába. Ha kelet-európai akkor abból kell kiindulnia, hogy a sámánt a szellemek áthívják a másik oldalra. Betegségbe esik, amib?l fölépül. A sámán a törzs sebzett vagy beteg gyógyítója. Az a f?zet ha megfelel?en van elkészítve arra való, hogy mediálja a kommunikációt a totem és a beavatásra váró sámán között, vagy átlényegítse a törzs egy harcosát. Ezzel túl lehet élni a csatát, amin mondjuk a törzs túlélése függ. A berzerkerekr?l például gondolom hallottál. Ennyi az a f?zet. A Szellemtánc után valahol a '20-as években ismerték föl és próbálták eltüntetni, csak a közös, tudattalan emlékezetet nagyon nehéz átírni. Nem lehetetlen, csak akik megpróbálták nem rendelkeztek az ehhez szükséges er?forrásokkal."
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Ez a te játékod kicsi lány. Te kényszerítesz ez esetben olyan harcra másokat amire semmi szükség nincs, mert közlöd vagy velem kerget?zöl vagy a háttérzaj, a pánik miatt rajtavesztesz. Ha ez után valaki utánad fut, akkor nem ? a zsaroló, hanem Te vagy az. De nem vádollak [i:1obd6vrq]szándékos[/i:1obd6vrq] zsarolással, szándékos b?nökkel, annál inkább a cicákhoz méltó kerget?zéssel, önállóskodással.
- A történet arról szól, hogy szerintem, ha te azt mondod: ok, mégse kerget?zzünk, akkor sem Lexi, sem én, sem más nem fog az Inside View után futni. De amíg te kötöd meg a kezünket, versengésb?l, játékból, addig ne Lexit, ne is engem vádolj a másik megkötésével hanem ismerd fel, ezt bizony [i:1obd6vrq]te csináltad.[/i:1obd6vrq] Senki sem fog fenyegetni, zsarolni, de ha kerget?zöl kergetni is fognak. Ha mást arra kényszerítetek az Inside View csapatával, hogy cselekedjenek akkor a kényszer m?ködik, és magadra teszed a láncot. Az ügy viszont megoldódni látszik, és így a kényszer is elt?nik. Te döntöd el, kerget?zni, vagy dörgöl?zni akarsz. De ne vedd zsarolásnak a kijelentést: Ha valakire rákényszeríted a kerget?zést, akkor az esetek többségében kergetni is fog. Ha ennél többr?l lenne szó, hamar tudnál róla. Sok dologban szimpatikusabbnak t?nsz Lexinél, de amikor azt mondod [i:1obd6vrq]vagy[/i:1obd6vrq] elárulok olyasvalakit aki mellém állt, vagy te addig folytatod a kerget?zést amíg valamelyikünknek baja nem lesz, akkor ki is zsarol kit, picinyem?
- A Renraku féle ketrecet pedig nem egy nap alatt bontják le, túl er?s ahhoz a befolyás. Nem tetszett egy helyzet, most már tudod nem úgy van, szó sincs olyan leszbizésr?l. Ezért kicsit kerget?zésbe fogtál, kicsit kergettek, keresztbe tettél, de nem vagy veszélyben. És veled ellentétben mi nem is törekszünk kényszerhelyzetek, zsarolások megteremtésére. Szerinted, ha csak feleannyira lennénk el?ítéletesek, gonoszak és hoznánk téged kényszerhelyzetbe mint, ahogy te teszed, hogy éreznéd magad? Pedig mi törekszünk, hogy az önállóságodat akkor is tiszteljük, ha a törvény nem ezt mondja.
- És aki kiáll mellettem, segít, azt nem hagyom cserben. F?leg nem akkor amikor vesztesség érte. Ha a "választani kell" mert egy kiscica éppen zsarolós kerget?zöset játszik alapon akarsz becstelenségre rávenni, emberek félelmével, háttérzajjal operálsz, kidobod a becsületet ami az egyik legszentebb dolog, akkor nem árt, ha idejében megkérdezed Macskát, helyes-e ha így sodródsz Bakaneko felé. Mert pont ez a viselkedés az, ami miatt máshol a sátán állatának, otthon olykor Bakanekonak látják Macskát, éppen ezért kapod az el?ítéleteket. És bizony, ha az el?ítéleteket er?sítjük, akkor bizony a dörgöl?z? macskáról meg Carmilla-ról sokaknak a "leszbicica" jut majd eszükbe. Nem azért, mert én vagy bárki más ezt mondja, nincs itt zsarolás vagy fenyegetés. Ezek azok a dolgok amiket totemer?l, háttérzajról te is tanultál.
[roll0] - Tárgyalás
[roll1] - Oktatás
[roll2] - Pszichológia
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Én nem zsarollak. Nem azt mondtam hogy válassz, hanem azt, hogy én már választottam. Nem kell se az életveszélyes barátság se az ugyanennyire rizikós segítség. Azt hittem Lexi inkább érdekes, de az ellentéte derült ki. Veszett kutyával pedig nincs kedvem játszani, akármivel is fenyegetsz. Kerget?zni pedig eddig se kerget?ztem. Legközelebb ha nem kell amit küldök inkább postán küldd vissza és ne Lexivel."
-"Arra fogok tartani, amerre jónak érzem. Ha egy totemet így akartok formálni, csak azért, hogy nekem visszavágjatok, hát egészségetekre. Nem én leszek az, aki miatt ez akár balul is kiüthet. A totem is csak azt a formálást fogadja el, ami belefér valamelyik aspektusába, így akár az is lehet, hogy egy új irányt indítotok el, míg én mondjuk a réginél maradok, mert az hasonlít rám és arra hasonlítok én. Ennek ez is lehet a vége, de nyugodtan kísérletezzetek."
Csapat riadó!
- Engedelmeddel máshogy közelítem meg a kérdést. Sokféle újság van. Van amelyik megírja a híreket, és van amelyik minden tiltásnak ellent mondva megteremti azokat. Van aki törvényesen dolgozik, van aki megkérd?jelezhet? módszerekkel. Van akit a korrekt tájékoztatás érdekel, és van akit a botrány. Ismerek egy nagyon jó riportert. Kíváncsi mint egy macska. De becsületes, és [i:dzjuotx4]nem ártana azért hogy hírt teremtsen.[/i:dzjuotx4]
- Az Inside View kapcsán az a baj, és ezt pontosan érted, hogy sok olyan hír van amit azért nem szabad lehozni, mert azzal els?sorban háttérzajt teremtenek, bajt csinálnak. Ezt pedig, ha [i:dzjuotx4]törvénytelenül[/i:dzjuotx4] teszik, bizony meg kell állítani [i:dzjuotx4]minden törvényes eszközzel.[/i:dzjuotx4] Ez a dolgunk. Nem tudom, hogy te vagy-e az informátoruk, te vagy-e aki versengeni, bizonyítani akart és ezért ott akarta lehozni a dolgait, vagy más tette ezt, de amit mondtál és ami lejött az oda vezet, erre könny? azt mondani, hogy te voltál. Ha ebb?l balhé lesz, nekik a legkönnyebb megtenni téged b?nbaknak.
- Azt fogják mondani, te vagy a [i:dzjuotx4]bakaneko toxikus sámánja[/i:dzjuotx4] aki ott akart félelemmel a maga javára háttérzajt teremteni. 3 perc alatt 120 mérföldes körzetben minden megmagyarázatlan állattámadást, akár a cápák víz alatti támadását is, rád és "Bakanekora" fogják kenni. El fogják mondani, a bakaneko leszbicica sámánja tulajdonított el egy elektromágneses szellemet. Rád lesz verve a radiokativitás a további háttérzaj, és lesz majd tanú aki szerint hol sátánista koncerten, hol íziszes leszbibulin vagy, és még raknak mellé egy kis Carmilla bejátszást. Mert, ha a sarokba szorítják a patkányt akkor az így viselkedik. És közben Severin méltán lesz mérges, ha azt látja miatta a Keisinger ház köré is hírverés kerül. Ett?l ?t is szeretném megkímélni.
- Hoztál ajándékot a zsákmányból. Ez többnyire a családról szól, ott pedig alapvet? a h?ség, és bármennyire is félsz mert nem ismersz és nem tudod, ha lányt kérek feleségül mi mindenre vagyok még képes, ez benne van a csomagban. És ahogy becstelen lenne Lexit bajban hagyni, vagy mást úgy veled szemben is becstelen lenne, ha nem tennék meg mindent, hogy egy kíváncsi kiscicát kihúzzak a bajból. [i:dzjuotx4]De[/i:dzjuotx4], ha fújsz, karmolsz, morogsz, el akarsz riasztani, akkor nem tudlak megvédeni. Akkor te fogod formálni a totemet. És szerintem jobb az, ha holnap arról lesz szó, hogy az Inside View egy kíváncsi fiatal macskasámánt is kihasznált, de hosszú a b?nlajstromuk... Mintha te vagy megtéve b?nbaknak. És nem csak [i:dzjuotx4]Macska[/i:dzjuotx4] miatt mondom azt, ne te legyél a b?nbak, nem csak téged védenélek meg, mert aki odarakja a zsákmány egy részét, az család... Hanem úgy is gondolom, itt ami történt az szerkeszt?i felel?sség, és bizony ilyenkor az informátoraik is bajba kerülnek.
- Ha ugyanis téged tesznek meg b?nbaknak, és engem például azért porolnak el, mert téged még nem csukattalak le, nem bántottalak, stb. akkor baromi nehezen foglak tudni akkor védeni. Ha nyomozni akarsz, oknyomozó riporterként leszel kíváncsi cica, beajánlalak jó helyekre. S?t, segítek ha kell saját lapot is indítani, és az sem zavar, ha a város rend?rségi híreir?l te fogsz el?ször értesülni, ha önálló vagy de becsületes, ha az önálló nyomozásod sokszor versenyzés. Mert egy macska játékos, és ilyen és mert aki megosztja a zsákmányt az [i:dzjuotx4]család[/i:dzjuotx4]. Viszont azért nem lehet ett?l Lexit eldobni, mert nem Bakanekot követjük, és becsületesek vagyunk. De a törvényeket be kell tartatni.
- És most az a cél, hogy az Inside View körüli ügyben ne te legyél b?nbak. És a város meghatározó bulvárlapja ne egy olyan legyen aki a kis nézettségért maga is kelti a háttérzajt, maga is b?nözik, maga is hír és nem tudósító. Ha az Inside View hajlandó erre az sem zavar, ha ?k azok.
- És tudod van rá több jó okom, hogy a "keltsünk egy kis háttérzajt nyugodtan, jól jön a plusz olvasó" jelleg? törvénysértést ne toleráljam.
- A hasonló módon is er?sített háttérzaj ott volt az Universal Brotherhood körüli ügynél, ott volt Chicagoban, és sokszor az ilyen híreket szponzoráló névtelen jótev? befektet?kr?l kiderült, hogy volt közük Darázshoz, Termeszhez, Csótányhoz. És úgy gondolom, hogy te is megtisztítod a környezeted a háttérzajtól, mert zavar. Ha valaki pénzért, hírverését vagy bármely okból folyamatosan és nagy területen kelt háttérzajt, az sok baj forrása is.
- Szinte vonzza a toxikus szellemeket. A toxikus sámánokat. Te akarsz lenni a következ?nél a b?nbak? Azt akarod, hogy mindenki Bakanekoról beszéljen? Le fognak cseszni, és joggal, hogy nem keresem meg, ki küldte oda a szellemet. Az, hogy biztonságban ki kutatta, már nem érdekli ?ket. De hiába mondom azt, hogy kedves kollégák ne bántsuk Azumit, ? egy aranyos kiscica, vannak dolgok amik ellen nem tudlak megvédeni, de nem is lehetne ez célom.
Röviden összefoglalom neki az asztrális háttérzaj, a pszchológia, tömegpszichológia, tömegkommunikáció összefüggéseit.
- És tudod ezek az ügyek szépen, lassan formálják a társadalmat is, öngerjeszt? folyamatokat beindítva. A hír eleinte annyi lenne, hogy a város mágikus múltjához kapcsolódó veszélyes jelenségr?l értesítették a hatóságokat és az egyetemet. A szakért?k szerint az átlag polgár nincs veszélyben az eset miatt. ?k. És minden ügyben övék az interjú. Hidd el, ez a hír is jó. F?leg akkor, ha utána sok interjúban említem ?ket, kis reklámot csinálva nekik.
- Ha viszont a rend?rségb?l akarnak bohócot csinálni, és elkezdenek nyomozni, annak alapvet?en 3 következménye van.
- ?k maguk veszélybe kerülnek, és ha nincs Severin egy korábbi vámpíros story is életveszélyes a számukra
- Befolyásolják a nyomokat, akadályozzák a nyomozást, és nem is értesül a hatóság sokmindenr?l, így az adott lény tovább garázdálkodik, ez életekbe kerül
- Az ügy kapcsán sokan azt mondják: Most ezzel foglalkozik minden zsaru, és ehhez is kevesek, lehet hát szabadon csinálni ezt azt. Jönnek a kalózok és haverjaik. Pech.
- A kis háttérzaj miatt sokan idegesebbek lesznek, több lesz a családon belüli er?szak, több lesz a banda b?ntény. És hetek, hónapok alatt már oda jutunk el, ahol egyre többen látják azt, szabad a vásár. S ha pedig az egésznek az alapja a háttérzaj egyre többen fogják kelteni. Beleértve egy toxikus sámánokkal is cimboráló ökoterrorista csapatot is. Igen. Azaz a háttérzajból profitáló szervezet a háttérzajt kelt? újság környékén is el?fordul.
- Szerinted az, hogy ebben a helyzetben nem mondják azt, hogy te vagy a hiányzó láncszem a képletben, és az adatokat publikálva háttérzajt kelt? toxikusokat kiszolgáló sámán... Nem visznek be, nem kezd el feléd lövöldözni a terrorelhárítás valamelyik ügynöke, de azt mondják: Pici lány, értjük, hogy macskaként játszol, nem akarjuk, hogy bántódásod legyen miatta, de ha ez kiderül és a fél ország szerint te magad leszel Bakaneko akkor nem lesz aki meg tudna védeni az zsarolás vagy téged óvó figyelmeztetés?
- Lexi is sok olyan dolgot csinálna, amiért kell figyelmeztetni, és sokszor a vesztébe rohan. Ha azt mondod rá hülye, még igazad is lehet. De a tetteinek a következményeivel neki kell majd együtt élnie. ?t is lehet figyelmeztetni. De téged is lehet. A kérdés csak az, nagyobb hülyének mondod magad, vagy okos cica akarsz lenni.
- Severin megidézi a nekromantából lett, szívhez köt?d? szellemet, meg is köti. Azt az ügyet le lehet zárni. De a mostani sugárzás miatt is lesz másik. Azt kérdezed, ha ismerek mást aki Macskához köt?dik, miért nem hívok mást. A válasz egyszer?. Mert ? okkal mondaná azt, hogy kivárja a hivatalos mentesítést. Óvatos mint egy macska. És ha más is visszavezeti hozzád a nyomokat, akkor szerinted a sok szenzációhajhász bulvárlapnak mennyi id? kell ahhoz, hogy a teljes város és az asztrálsík a te neveddel és a Bakaneko szóval legyen teleplakátolva? Az el?tt, hogy én átnézhetném a jelentést és megtilthatnám, hogy rólad beszéljenek.
- Megmondani, hogy mit csinálj, mit ne csinálj, feltételeket szabni, zsarolni nem foglak. De amit gondolok és amit?l féltelek azt el fogom mondani. Azért, mert rosszul esne, ha azt a cicát aki a zsákmány egy részét a küszöbömre tette, egy csótányokkal és toxiusokkal teli börtönben látnám, arra is képtelenné téve, hogy egy kis sarkot megtisztítson magának a sarokból. Hogy az ottani képed legyen kitéve megannyi újságba, hogy "az insideviewos bakaneko leszbicicus."
- Ahhoz, hogy ezt a lapot kivegyem a pakliból te kellesz. Az érintettséged okán. Nem kell félni. Ha barátkozol is, nem fognálak meg. Olyan aki ugrik, ha szólok, van elég. Arra, hogy ez legyen, a tábornoki csillag való. De azzal nem jár önálló cica, aki fúj lexire, aki a maga útját járja, aki id?nként eljön halért, védelemért, segítségért akár a saját újságjához, nyomozásához. És id?nkét valamit letesz a küszöbre a zsákmányból. Mert ezt a cicát megbecsülöm, és nem szeretném, ha egy börtönben megkeseredett bakaneko válna bel?le.
[roll0] - Pszichológia
- Tudom, hogy otthon is szokás láncra verni a családot. Itt is megannyi tanár aki tör?dik veled, rögtön láncra is ver. Még a punk Severin is. Engem is zavarna mindenki aki óv is, kedvel is, de figyelmeztet is. De vagy annyira jó megfigyel?, hogy el tudd dönteni ki az aki benned a szabad macskát látja, és tudja, hogy a macska akkor szép, ha szabad, és ki az aki nem. Ezért nem szóltam mit csinálj. Elmondom az utak a tapasztalataim szerint hova vezetnek mert Macska is kíváncsi, de a döntéseket neked kell megszoknod. Nincs ebben zsarolás. Ha pedig egy út vége nem szimpatikus, ne a hírviv?re gyanakodj. Nem hiszem, hogy sok olyan professzor van aki egyenl?, szabad és szabadon szép cicának hívna az órákra...
- Lexivel kapcsolatban pedig maradjunk annyiban én se értek vele egyet, buta, veszélyt nem érz? kölyök, de nagykép? is kicsit. Sokszor bántó. De befogadtam mert fontos neki a menedék. Te viszont, ha már zsákmányt teszel az asztalra, akkor családtagnak számítasz, amire Lexinek nem sok esélye lenne. És akkor fújsz rá, amikor akarsz. Amit lehet úgy is a családtagok tudnak el?bb, és nem fogunk mindenbe mindenkit bevonni. Így szerintem Lexi miatt falakat építeni butaság.
- Ha akarsz segíteni, érted a mostani helyzetet. Tudsz segíteni. És el is tudod mondani, holnap hogyan tálaljam úgy az ügyet, hogy az neked biztos ne legyen rossz.
- Ha nem, jobb ha hagylak, mert egy macskát úgysem lehet sürgetni. Tudod amit tudnod kell, járod az utat, és ha ezek alapján úgy gondolod barátkozni akarsz, úgyis megkeresel bárhol legyek is.
Kb ezzel búcsúzom el. Ha ez alapján mégis most akar barátkozni, meg fog állítani. A macska tud ám nagyon türelmetlen is lenni, meg éles esz?...
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ha meg akarsz tenni, tegyél. Ha most kilépek, akkor is meg fogsz tudni tenni. Ennek ellenére ki fogok onnan lépni és keresek magamnak valami más munkát meg egy másik házat."
-"Mint mondtam nem kérek a védelmedb?l. Ha akarod csinálj ki. Mást nem tudok tenni az ügy érdekében, minthogy kilépek."
-"Nem akarok nyomozni, de ha az a munkám, akkor fogok. Riporter se akartam lenni, t?led pedig végképp nem kell lap. Persze, hogy aztán legálisan is a markodban tarts..."
-"Most már értem, hogy miért vagy annyira kiakadva. Eddig nem láttam semmiféle rovart sem ott, de a rovarok elleni keresztes hadjáratod elé se akarok állni. A haladat pedig illemb?l vettem el, de mivel látom, hogy veled szemben fölösleges volt a gesztus, vissza is veheted, én úgy is itt fogom hagyni. Ha pedig még egyszer "picinyemnek" vagy "pici lánynak" szólítasz, leszedem azt a barbár fejed. Még Lexi nagykép?... Nem érdekel hány száz éves vagy, az sem ha ezer. A családodnak pedig nem vagyok tagja. Azt tudom, hogy a beosztásodnál fogva bármit legálisan megtehetsz velem, ha meg akarod, tedd meg, ha viszont nem, akkor engedj az utamra. Inkább haza megyek, vagy nem tudom mi volna neked a megfelel?."
-"A megtisztítást pedig azért nem vállaltam el, mert képtelen vagyok rá. Egy enyhe háttérzaj esetén még meg tudod békíteni a hely szellemeit, vagy le tudod kenyerezni, esetleg viszakergetni az új jövevényeket. Egy akkora után szerintem nem. Crystal ezekhez jobban ért. Tudom, ismerem, csak Lexi miatt egy ideje kerülöm."
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
M.A.G.U.S a fórumon
-
Gorviki rémmesék
- Aquinovic Birtok ("őrjárat")
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?